İZMİR / MENDERES - Maurice Aliberti-Esin Özgener İlkokulu

May

4-10 Mayıs İş Güvenliği ve Sağlığı Haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle işlendi.Öğrencilerimiz 'Jigsaw Planet ' ile puzzle yaptılar.Ayrıca yapılan afiş yarışmasını 4/ I sınıfından Doğa ÖZTÜRK kazandı.

May

Okul sporları binicilik müsabakaları İzmir Ligi'nde 2/D sınıfı öğrencimiz Celil Ege ÇELİK isimli öğrencimiz il 2.si olmuştur.Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Menderes 19 Mayıs Stadı' nda  Kaymakam' ımız Sn. Cevat ÇELİK İlçe Protokolü ve halkımızın katılımları ile coşkuyla kutlandı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende ilkokul ve ortaokul öğrencileri çeşitli dans ve halkoyunları gösterileri sergiledi.

EGE ÜNİVERSİTESİ SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ GEZİMİZ

YAĞ TOPLAMA KAMPANYAMIZ

SU GÜNÜ DENEYLERİ

E KİTAP

Ock

Okulumuz öğretmenleri tarafından hazırlanan Oyunla Eğitimin Dijital Yolculuğu (Digital Journey of Education with Games) isimli K122 SCH Okul Eğitimi Projemiz  Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Merkezi Başkanlığı tarafından onaylandı. Kendi alanımızda Türkiye geneli 2357 proje arasından 81, ilimizden de üç projeden biri olmaya hak kazandı.

Ock

3/F sınıfımız tarafından yürütülen ''Bana Elini Uzat '' etwinning projemiz   Maurice Aliberti Esin Özgener İlkokulundan  Dilek Fatma DİLLİ ile Polatlı İnkılap İlkokulundan Gülsen ÖZTÜR tarafından yazılmıştır. Projede Türkiye'nin çeşitli illerinden 8 öğretmen, yurt dışından 12 öğretmen olmak üzere toplam 20 öğretmen yaklaşık 250 öğrenciden oluşmaktadır.

Okulumuz eTwinning Projeleri